חגים הם הזדמנות מעולה לעצב שולחן מיוחד שיקצור מחמאות מהאורחים.
עבורי, חג השבועות הוא חג העיצוב והאסתטיקה.
השנה בחרתי לעצב שולחן חג בסגנון כפרי ועדין בסביבה טבעית וירוקה.
זאת הדרך הקלה ביותר להכניס את הטבע לארוחה, פשוט לצאת החוצה ולערוך את השולחן בגינה.

הצבעים שנבחרו הם כמובן הצבע הלבן וכן גווני הטורקיז, הכחול והירוק.
אלו הם צבעים המסמלים התחדשות ורוגע וניתן לשלבם בקלות עם כל צבעי הקשת.
הלבן הכל כך מזוהה עם החג מופיע בשלל מוצרי החלב והגבינות,
ובכדי להעמיק את הצבע הירוק בחרתי בעציצים עם עלים מגוונים והפעם וויתרתי על פרחים צבעוניים.
כמו כן, האגרטלים וכלי ההגשה נבחרו בקפידה בגווני הכחול והלבן, אליהם צירפתי קרשי חיתוך מעץ אשר יוצרים מראה מושלם והרמוני המקשר בין העיצוב  לצבעי האדמה והשמיים.

אל שולחן החג הצטרפו גם המדפים הקטנים של SO SHERMAN עליהם ניתן להניח את מגוון המאכלים וליצור שולחנות או מזנונים מרהיבים ביופיים בשני גבהים שונים.
כדי ליצור מראה אביבי ולא מתכלה “הלבשתי” את המדפים בפאנלים מתמגנטים עם טקסטורות צבעוניות ופרחוניות.

טיפ קטן ממני- לכל לקוחתינו אני ממליצה להוריד מהקירות את המדפים ולחגוג עם עיצוב שולחן החג.
ולאלו שעדיין לא רכשו, זו הזדמנות מצוינת להתחדש ולהכניס הביתה עיצוב פרחוני וחדשני שיישאר לאורך השנים.

חשוב לציין כי ניתן לבחור את מוצרי המותג ב-10 צבעי בסיס וב-35 דוגמאות מגוונות.
הפאנלים המתמגנטים ניתנים להחלפה בקלות ובמהירות.

לוקיישן הצילום שנבחר הוא “לחם טנא” שבקיבוץ גשר הזיו,
מאפיה קטנה שמציעה מגוון גדול של לחמי מחמצת, מאפים בעבודת יד וקפה איכותי באווירה כפרית.

הגבינות המשובחות הן של מחלבת “אלטו” שממוקמת בקיבוץ שמרת.
‏במחלבה מפתחים מוצרים מחלב עיזים גלילי, איכותי ועשיר בארומה ובטעמים ייחודיים ומפתיעים.
וכל הטוב הזה נמצא פה, בצפון הארץ.

צלמת – אירית ניב